Vrouw past Krav Maga techniek toe geleerd bij Centurion Self Defence

Krav Maga, Zelfverdedigingssysteem

GEEN VECHTSPORT

logocenturion.png

REGULIERE LESSEN

Centurion Self Defence verzorgt zelfverdedigings lessen Krav Maga voor kinderen, mannen en vrouwen uit de omgeving van Meteren, Geldermalsen, Waardenburg, Buren, Zoelen, Ophemert, Haaften, Opijnen, Maurik, Tiel en Zaltbommel.

Tijdens deze lessen oefent u het voorkomen en oplossen van conflict situaties d.m.v. verschillende zelfverdedigings technieken zowel staand als op de grond en tegen een of meerdere aanvallers, zowel gewapend als ongewapend.

De lessen zijn voornamelijk in Meteren maar kunnen ook buiten op locatie elders in de Betuwe worden georganiseerd.

ZELFVERDEDIGING?

Wilt u zichzelf snel en effectief leren verdedigen en twijfelt u tussen een vechtsport of een zelfverdedigings systeem?

Vergelijk de traditionele martial arts dan eens met het realistische vechtsysteem dat Krav Maga is.

Bij vechtsporten gaat het om het leren en toepassen van vecht technieken die worden gebruikt in bijvoorbeeld een ring, zoals bij boksen en kickboksen. Of, zoals bij velen inmiddels bekend, een octagon.

Klik hier voor een verdere uitleg in de verschillen tussen de twee en waarom het een goed idee is om jezelf te leren verdedigen!​

KIDS KRAV MAGA

Wilt u uw kind op een speelse wijze aan zijn gezondheid laten werken, tegelijkertijd weerbaarder en zelfverzekerder laten worden? Vindt u het bijbrengen van discipline en (zelf) respect ook belangrijk voor uw kind, meld hem of haar dan nu aan!

Alle jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar zijn van harte welkom om een proefles zelfverdediging voor kinderen te komen mee trainen. 

Centurion Selfdefence Junioren.jpeg
DEFENCE SPRAY

Veel mensen voelen zich onveilig en dragen pepperspray bij zich, gekocht in het buitenland. Helaas is dit middel illegaal in Nederland en dit wordt streng bestraft en levert u een strafblad op!

Gelukkig is er nu een zeer effectief en 100% legaal alternatief zelfverdedigings spray verkrijgbaar! 

Nu te koop bij Centurion Self Defence voor slechts €11,99

TIW zelfverdedigingsspray
proxy-image.jpeg